Home > Tennis > Training

Training

Bij TV Loosdrecht wordt training gegeven door Rob de Lepper. Rob is een gediplomeerde trainer met een KNLTB A licentie.

Je kunt je opgeven met een groep of individueel. Als je je individueel opgeeft, probeert Rob een groep voor je samen te stellen. Of dit lukt, ligt aan het aantal aanmeldingen. Indien nodig overlegt hij met je.

Voor informatie over de trainingen bij TV Loosdrecht, kun je contact opnemen met Rob (06 1078 6059)

Rob de Lepper

"Ik leerde mijzelf tennis toen ik ongeveer 9 jaar oud was door, in de garage van mijn ouders, uren lang tegen de muur te slaan. Met een oud racket en oude tennisballen.

Later mocht ik van mijn ouders kiezen welke sport ik officieel zou gaan beoefenen; voetbal, zwemmen of tennis. Ik koos in eerste instantie natuurlijk voor voetbal omdat al mijn vriendjes dat deden. Mijn moeder was teleurgesteld omdat zij zelf in haar jonge jaren goed had getennist. Op de lagere school was ik met balspelen een redelijke uitblinker; altijd gek van - en met een balletje!

Op mijn 13e ging ik officieel tennissen en wel bij het Melkhuisje. Dat betekende wel eerst drie handtekeningen van leden verzamelen, voordat je mocht toetreden tot de club; ja, dat was wat. Bij het Melkhuisje ook competitie gespeeld en HEEL VEEL getennist. In de zomervakanties van 10.00 tot 17.00 en dat dagen achtereen. Je begrijpt, ik was en ben nog steeds helemaal gek van tennis.

Op 18 jarige leeftijd gaf ik al wat les aan mensen die dat wilden op een privé baan op de Albertus Perkstraat. Weliswaar nog onder leiding van een oudere tennisleraar, de heer Nienaber die al 45 jaar had lesgegeven. In die jonge jaren wilde ik, in mijn enthousiasme, iedereen tennissen leren. Ietwat naïef, ik dacht dat iedereen net zo gedreven was als ik, maar dat is natuurlijk niet zo. Simpel gezegd had je toen (en natuurlijk ook nu) recreatieve en competitieve spelers. Maar omdat ik tennis nog steeds ontzettend leuk vind geef ik alle type spelers, en zowel kinderen als volwassenen, nog steeds heel graag les.

Ik ben en blijf altijd een enthousiaste leraar die 100% achter zijn vak staat en er van geniet als ik zie dat anderen het tennissen van mij leren, dan wel hun spel verbeteren.

Voor meer informatie bel mij op 06 1078 6059."

Speciaal kennismakingsaanbod voor jeugd

Ben je nog geen 15 en ben je benieuwd of je tennis leuk vindt? Dan hebben we een mooi aanbod voor je. Voor slechts EUR 50,- krijg je 10 tennislessen!
Tijdens je lesperiode mag je ook gratis gebruik maken van alle tennisbanen. Je bent alleen geen KNLTB lid. En voor EUR 30,- mag je na je lesperiode voor de rest van het seizoen ook blijven tennissen.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2021 Tennisvereniging Loosdrecht