Home > Park & clubhuis

Park & clubhuis

TV Loosdrecht ligt net buiten de bebouwde kern van Nieuw-Loosdrecht aan de Rading 192 in een mooie groene omgeving. Er zijn 6 tennisbanen op het sportpark Hallinckveld. De hoofdbanen (1 t/m 4) zijn uitgerust met een ondergrond van Canada Tenn. Dit is een groene grit dat de mogelijkheid biedt om de banen tot ver in het naseizoen en vroeg in het voorseizoen te bespelen. Banen 5 en 6 zijn traditioneel gravel en worden overwegend voor de trainingen en lessen gebruikt. Alle banen zijn voorzien van verlichting die centraal kan worden bediend. Op de banen worden ook de KNLTB toernooien gespeeld en voldoen aan de eisen die daaraan worden gesteld.

Alle banen hebben een beregeningsinstallatie die er voor zorgt dat de banen ook in droge tijden altijd goed bespeelbaar zijn.

Tussen de banen veel groen en de schaduw van bomen, die door vrijwilligers van de Groenploeg in topconditie wordt gehouden.

De bar/kantine heeft zo’n 50 zitplaatsen en het terras bij de baan 1 en 2 heeft zo’n 25 zitplaatsen bij baan 1 en 2 die tijdens de Open en clubtoernooien dienst doet al ‘centrecourt’. In het clubhuis zijn tevens de facilitaire voorzieningen en kleedkamers ondergebracht.

De bar wordt op speeldagen bemand door vrijwilligers die de koffie, drankjes en versnaperingen uitserveren. TV Loosdrecht beschikt over een horecavergunning, zodat de bezoekers diverse keuzes hebben bij de bar. Betalingen kunnen uitsluitend via de pinautomaat. Uit veiligheidsoverwegingen is er géén contant geld op het complex.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2021 Tennisvereniging Loosdrecht