Home > Activiteiten

Activiteiten 2020

Alle activiteiten voor 2020 zijn vanwege het corona-virus gestopt. Het is nog niet bekend wanneer en in welke vorm we de activiteiten weer opstarten. Zodra dit bekend is, wordt deze pagina aangepast.

De recreatie-commissie bestaat uit 3 vaste leden: Petra Keizer, Simone van Staveren en Jaap Phernambucq. Daarnaast is er ondersteuning van Dé Gortzak, die de organisatie van de koffie-ochtenden op donderdag voor haar rekening neemt.

De activiteiten van de recreatie-commissie bestaan uit het organiseren van de nieuwjaarsborrel, 5 recreatieve toernooien verdeeld over het jaar en op donderdagen de koffie-ochtend en toss-avond. Het doel is om sportieve gezelligheid te brengen en de band tussen de leden te verbeteren. De recreatieve toernooien zijn gepland op

Zondag 29 maart 14.00-17.00 uur Opening seizoen  
Vrijdag 15 mei 19.00-23.00 uur Voorjaarstoernooi  
Zaterdag 25 juli 19.00-23.00 uur Zomeravondtoernooi  
Vrijdag 20 september 19.00-23.00 uur Najaarstoernooi  
Zondag 25 oktober 14.00-17.00 uur Slotinstuif met maaltijd  

Voorafgaand aan ieder recreatief toernooi ontvangen alle leden ongeveer 3 weken tevoren een mail met een uitnodiging. De opening van het seizoen en de slotinstuif zijn gratis. Voor de andere toernooien wordt een bijdrage gevraagd van €5 en dienen de deelnemers zich van tevoren aan te melden. Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact opnemen met de recreatiecommissie of gebruik maken van een inschrijfformulier in het clubhuis.


Toss-avonden

De toss-avonden zijn vanaf dit seizoen op donderdagavond. De eerste toss-avond is op donderdag 9 april en de laatste op donderdag 16 oktober.

Een toss-avond is voor iedereen geschikt. Zowel beginner als geoefende spelers zijn van harte welkom. Tijdens de toss-avond speel je dubbels tegen verschillende tegenstanders en met verschillende partners. Niemand hoeft langs de kant te staan. Zo nodig wordt er "ingedraaid".

Iedere ronde duurt ongeveer een half uur, waarna er gewisseld wordt of gepauzeerd voor een drankje. Het is niet nodig om precies bij de aanvangstijd 19.00 uur aanwezig te zijn. In dat geval kun je later in een volgende ronde meespelen. Meestal kun je bij aankomst direct meespelen. Je hoeft ook niet iedere ronde mee te spelen. De toss-avonden zijn prima geschikt om belangstellenden kennis te laten maken met TVL.

Voor de toss-avonden is een app aangemaakt, waarop een uitnodiging voor die avond verschijnt. Zonder verdere verplichting kun je op deze app aangeven, dat je die avond van plan bent naar de toss te komen. Zo kun je elkaar gemakkelijk laten weten wie er die avond met je komt tennissen. Wil je ook meedoen aan deze app, geef je dan op bij de recreatiecommissie.


Koffie-ochtenden

De koffie-ochtenden op de donderdag zijn van half april tot begin oktober. De eerste koffie-ochtend is op donderdag 16 april en de laatste van dit jaar is op donderdag 1 oktober. Het principe van de koffie-ochtenden is hetzelfde als bij de toss-avonden. Er wordt steeds na ongeveer een half uur speeltijd gewisseld. We starten om 9.30 uur en we spelen tot uiterlijk tot 12.00 uur.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2021 Tennisvereniging Loosdrecht