Home > Activiteiten

Activiteiten

De recreatie-commissie bestaat uit 4 vaste leden: Petra Keizer, Marry Sikkel, Simone van Staveren en Jaap Phernambucq. Daarnaast is er voor de catering hulp bij de recreatieve toernooien van Harry te Nijenhuis en Henk Sikkel. Het organiseren van de koffie-ochtenden komt voor een groot deel op naam van Dé Gortzak.

De activiteiten van de recreatie-commissie bestaan uit het organiseren van de nieuwjaarsborrel (zondag 7 januari jl.), 5 recreatieve toernooien verdeeld over het jaar, de toss-avonden op maandag en de koffieochtenden op donderdag. Het doel is om sportieve gezelligheid te brengen en de band tussen de leden te verbeteren. Dit jaar zijn de volgende recreatieve toernooien gepland:

Zaterdag 24 maart 14.00-17.00 uur Opening seizoen  
Vrijdag 11 mei 19.00-23.00 uur Voorjaarstoernooi  
Zaterdag 18 augustus 13.00-17.00 uur Zomertoernooi  
Vrijdag 21 september 19.00-23.00 uur Najaarstoernooi  
Zondag 28 oktober 14.00-17.00 uur Slotinstuif met maaltijd  
Vrijdag 23 november 19.30-.......... Vrijwilligersavond  

Voorafgaand aan ieder recreatief toernooi ontvangen alle seniorleden ongeveer 3 weken tevoren een mail met een uitnodiging daarvoor. Kort voor het toernooi nog een herinneringsmail. De openingsinstuif en de slotinstuif zijn gratis. Voor de andere toernooien geldt een inschrijfgeld van €5. Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact opnemen met de recreatiecommissie.


Toss-avonden

De toss-avonden zijn op maandag van begin april tot half oktober, behalve op feestdagen en tijdens toernooien, wanneer de banen bezet zijn. De eerste toss-avond is op maandag 9 april en de laatste van dit jaar is op maandag 15 oktober. Tijdens de toss-avond speel je dubbels tegen verschillende tegenstanders en met verschillende partners. Niemand hoeft langs de kant te staan. Zo nodig wordt er "ingedraaid".

Iedere ronde duurt ongeveer een half uur, waarna er gewisseld wordt of gepauzeerd voor een drankje. Het is niet nodig om precies bij de aanvangstijd 19.30 uur aanwezig te zijn. In dat geval kun je later in een volgende ronde meespelen. Je hoeft ook niet iedere ronde mee te spelen. De toss-avonden zijn prima geschikt om belangstellenden kennis te laten maken met TVL. Ook kunnen beginners op deze avonden ervaring opdoen. Maar ook de geoefende spelers kunnen op die avond een stevige partij tegemoet zien.


Koffie-ochtenden

De koffie-ochtenden op de donderdag zijn van half april tot half oktober. De eerste koffie-ochtend is op donderdag 12 april en de laatste van dit jaar is op donderdag 4 oktober. Het principe van de koffie-ochtenden is hetzelfde als bij de toss-avonden op maandag. Er wordt steeds na ongeveer een half uur speeltijd gewisseld. De aanvangstijd is 9.30 uur en we spelen uiterlijk tot 12.00 uur.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2018 Tennisvereniging Loosdrecht