Home > Activiteiten

ACTIVITEITEN  2021

De recreatie-commissie bestaat uit 3 leden: Petra Keizer, Simone van Staveren en Jaap Phernambucq.

De activiteiten van de recreatie-commissie bestaan uit het organiseren van de nieuwjaarsborrel, 5 recreatieve toernooien verdeeld over het jaar en de toss-avond op donderdag. Het doel is om sportieve gezelligheid te brengen en de band tussen de leden te verbeteren. In verband met corona is er een verkort programma. Dit jaar staan nog op de planning:

Zondag 5  september

Zondag 31 oktober

14.00 - 17.00 uur

14.00 - 17.00 uur

Najaarstoernooi

Slotinstuif

 

Voorafgaand aan ieder recreatief toernooi ontvangen alle leden ongeveer 3 weken tevoren een mail met een uitnodiging. Hierin staat ook beschreven hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

De opening van het seizoen en de slotinstuif zijn gratis. Voor de andere toernooien wordt een bijdrage gevraagd van € 5 en dienen de deelnemers zich tevoren aan te melden. Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact opnemen met de recreatie-commissie.


TOSS-AVOND OP DONDERDAG.

De toss-avonden zijn op donderdagavond. Een toss-avond is voor iedereen geschikt. Zowel beginners als geoefende spelers zijn van harte welkom. Tijdens de toss-avond speel je dubbels tegen verschillende tegenstanders en met verschillende partners. Niemand hoeft langs de kant te staan. Zo nodig wordt er “ingedraaid”.

Iedere ronde duurt ongeveer een half uur, waarna er gewisseld wordt of gepauzeerd voor een drankje. Wij verzoeken iedereen hiervoor gebruik te gaan maken van de TVL Donderdagavond Toss app. Daarvoor dien je je eerst aan te melden bij Simone van Staveren, mobiel 06-12893958. Zij voegt je dan toe aan de app (Whatsapp-groep).

Omdat de recreatie-commissie graag tijdig weet hoeveel deelnemers er op een bepaalde donderdagavond zijn, vragen we je dringend om je uiterlijk op donderdag 18.00 uur via de Whatsapp-groep aan te melden. Dit doe je door een duimpje omhoog te geven in de app. Als je niet komt, hoef je dus niets te doen in de app. Leden, die geen gebruik kunnen/willen maken van de TVL Donderdagavond Toss app kunnen zich ook uiterlijk donderdag 18.00 uur voor die avond aanmelden bij Petra Keizer via 06-34819349.

We hopen dat we weer gezellige en sportieve toss-avonden kunnen organiseren.


Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2021 Tennisvereniging Loosdrecht