Home > Activiteiten

Activiteiten 2019

De recreatie-commissie bestaat uit 3 vaste leden: Petra Keizer, Simone van Staveren en Jaap Phernambucq. Daarnaast is er ondersteuning van Dé Gortzak, die de organisatie van de koffie-ochtenden op donderdag voor haar rekening neemt.

De activiteiten van de recreatie-commissie bestaan uit het organiseren van de nieuwjaarsborrel (was zondag 6 januari), 5 recreatieve toernooien verdeeld over het jaar, de toss-avonden op maandag en de koffie-ochtenden op donderdag. Het doel is om sportieve gezelligheid te brengen en de band tussen de leden te verbeteren. De recreatieve toernooien zijn gepland op

Zondag 24 maart 14.00-17.00 uur Opening seizoen  
Vrijdag 10 mei 19.00-23.00 uur Voorjaarstoernooi  
Zaterdag 27 juli 19.00-23.00 uur Zomeravondtoernooi  
Vrijdag 20 september 19.00-23.00 uur Najaarstoernooi  
Zondag 27 oktober 14.00-17.00 uur Slotinstuif met maaltijd  

Voorafgaand aan ieder recreatief toernooi ontvangen alle seniorleden ongeveer 3 weken tevoren een mail met een uitnodiging daarvoor. Kort voor het toernooi nog een herinneringsmail. De openingsinstuif en de slotinstuif zijn gratis. Voor de andere toernooien geldt een inschrijfgeld van €5 en dienen de deelnemers zich vantevoren aan te melden. Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact opnemen met de recreatiecommissie of gebruik maken van een inschrijfformulier in het clubhuis.


Toss-avonden

De toss-avonden zijn op maandag van begin april tot half oktober, behalve op feestdagen en tijdens toernooien, wanneer de banen bezet zijn. De eerste toss-avond is op maandag 1 april en de laatste van dit jaar is op maandag 14 oktober. Tijdens de toss-avond speel je dubbels tegen verschillende tegenstanders en met verschillende partners. Niemand hoeft langs de kant te staan. Zo nodig wordt er "ingedraaid".

Iedere ronde duurt ongeveer een half uur, waarna er gewisseld wordt of gepauzeerd voor een drankje. Het is niet nodig om precies bij de aanvangstijd 19.00 uur (was vorig jaar 19.30 uur) aanwezig te zijn. In dat geval kun je later in een volgende ronde meespelen. Meestal kun je bij aankomst direct meespelen. Je hoeft ook niet iedere ronde mee te spelen. De toss-avonden zijn prima geschikt om belangstellenden kennis te laten maken met TVL. Ook kunnen beginners op deze avonden ervaring opdoen. Maar ook de geoefende spelers kunnen op die avond een stevige partij tegemoet zien.

Voor de toss-avonden is een app aangemaakt, waarop iedere maandag een uitnodiging voor die avond verschijnt. Zonder verdere verplichting kun je op deze app aangeven, dat je die avond van plan bent naar de toss te komen. Zo kun je elkaar gemakkelijk laten weten wie er die avond met je komt tennissen. Wil je ook meedoen aan deze app, geef je dan op bij Simone van Staveren, per mail simonevanstaveren@gmail.com of telefonisch 06-12893958.


Koffie-ochtenden

De koffie-ochtenden op de donderdag zijn van half april tot begin oktober. De eerste koffie-ochtend is op donderdag 11 april en de laatste van dit jaar is op donderdag 3 oktober. Het principe van de koffie-ochtenden is hetzelfde als bij de toss-avonden op maandag. Er wordt steeds na ongeveer een half uur speeltijd gewisseld. De aanvangstijd is 9.30 uur en we spelen uiterlijk tot 12.00 uur.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2019 Tennisvereniging Loosdrecht