Home > Activiteiten

ACTIVITEITEN  2024

De recreatie-commissie bestaat uit 2 leden: Petra Keizer en Jaap Phernambucq.

De activiteiten van de recreatie-commissie bestaan uit het organiseren van de nieuwjaarsborrel en circa 5 recreatieve toernooien verdeeld over het jaar. Het doel is om sportieve gezelligheid te brengen en de band tussen de leden te verbeteren. De recreatieve toernooien zijn voorlopig gepland op eind maart, in juni, in juli, in september en eind oktober. Nog niet bekend is of dit overdag zal zijn of 's avonds.:

Voorafgaand aan ieder recreatief toernooi ontvangen alle leden ongeveer 3 weken tevoren een mail met een uitnodiging en de details. Hierin staat ook beschreven hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Om aan een toernooi deel te nemen, is het nodig je tijdig op te geven op een inschrijvingslijst in het clubhuis of via mail/telefoon. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan een toernooi tegen een kleine vergoeding.

Meestal werken de recreatie-commissie en de barcommissie onder leiding van Herman Machielse samen bij het organiseren van een toernooi.

Soms lukt het door de weersomstandigheden niet om tijdens het geplande toernooi te tennissen. In dat geval, vooral bij koffietoernooien, wordt toch een gezellige samenkomst georganiseerd in het clubhuis.


Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2024 Tennisvereniging Loosdrecht