Home > Over ons > Sponsoring

Sponsoring

Sponsoring zorgt voor TV Loosdrecht voor belangrijke inkomsten. We hebben daarom gelukkig een aparte sponsorcommissie. Deze bestaat uit Peter Erdmann en Judith van Slingerlandt.

"Wij gaan vooral in de winter op zoek naar bedrijven die onze vereniging willen sponsoren. De grootste sponsoring is via een winddoek, of anders een reclamebord aan het hek. En natuurlijk wordt hun logo geplaatst op onze website. Wij gaan altijd praten bij de bedrijven om ook naar andere mogelijkheden te kijken. Aangezien de meeste bedrijven wel interesse hebben, maar een klein budget, hebben wij een erg goede tegenprestatie met het reclamebord bij de entree van ons park. Wij ontvangen jaarlijks een relatief klein bedrag, maar de namen van de bedrijven zijn erg goed zichtbaar voor een groot publiek. Wat zijn we blij met het grote SV Loosdrecht publiek die dit bord passeren."

Ken je een bedrijf dat interesse heeft om te sponsoren om via onze vereniging naamsbekendheid op te bouwen, neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2024 Tennisvereniging Loosdrecht