Home > Tennis > Toernooien

Toernooien

Open Toernooi TV Loosdrecht groot succes

Bij Tennisvereniging Loosdrecht is na 4 jaar weer een Open Toernooi georganiseerd. Met groot succes!! Een volledig nieuwe crew die dit opstartte, met hulp van de oude wedstrijdcommissaris die zijn ervaring graag ter beschikking stelde. In 5 avonden en een heel weekeinde werden meer dan 60 partijen gespeeld in verschillende categorieën. Het toernooi eindigde met heerlijke muziek van dj Lex; er was nog genoeg dansenergie.

De crew, André de Oude, Hans Apeldoorn, Simone van Staveren en Petra Keizer hebben ervoor gezorgd dat we met vertrouwen uitkijken naar het Open Toernooi 2019. Zij gaan ervan uit dat er dan nóg meer inschrijvingen zullen zijn. Ook plaatselijke sponsoren hebben meegewerkt door prijzen voor winnaars te geven. Een Italiaans restaurant gaf pizza bonnen, een bloemenwinkel fleurde ons terras op, een wijnhandelaar stelde wijnen ter beschikking. Welkome genereuze gebaren die erg op prijs werden gesteld. De finales waren leuk en soms zinderend. Het weer was goed genoeg om het publiek vast te houden met mooie wedstrijden en een lekker hapje. Al met al genoeg ingrediënten voor een goede sfeer.

Op zo'n moment voelt een kleine vereniging zich groots. De inzet van o.a onze trainer Rob de Lepper heeft voor heel veel nieuwe jeugdinschrijvingen gezorgd.

Tennisvereniging Loosdrecht staat na dit grote succes al helemaal te popelen om een jeugdtoernooi te organiseren. Alleen door medewerking van veel vrijwilligers is het mogelijk om te laten zien wat we in 'huis' hebben. En vrijwilligers? Die hebben we! Dat maakt onze club tot een vereniging. Een trotse vereniging!!! 

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2018 Tennisvereniging Loosdrecht