Home > Over ons > Actueel > Nederlands toptennis in Hilversum deze zomer

Nederlands toptennis in Hilversum deze zomer

13 juli 2019
Nederlands toptennis in Hilversum deze zomer

Een zomer toptennis in Hilversum

De Nationale Kampioenschappen voor jeugd en senioren worden deze zomer gespeeld bij Tulip Tennis Center in Hilversum. Twee prachtige toptennis evenementen die zeker een bezoek waard zijn. Hier komen namelijk de beste spelers van Nederland in hun eigen leeftijdscategorie in actie.

Nationale Jeugd Kampioenschappen
De Nationale Jeugd Kampioenschappen worden gespeeld in een tijdsbestek van twee weken. In de eerste week, van 22 tot en met 27 juli wordt er in zowel het enkel- als het dubbelspel in de categorieën tot en met 16 en tot en met 18 jaar gestreden om de nationale titels. De week daarna, van 29 juli tot en met 3 augustus strijden de 12- en 14-jarigen om het kampioenschap in het enkel- en/of dubbelspel. Tip: Een leuk uitstapje tijdens de zomervakantie voor de jeugdspelers van T.V. Loosdrecht!

Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ Outdoor
Een paar weken later zijn de senioren aan de beurt tijdens de Nationale Kampioenschappen Senioren 35+ Outdoor. In de week van 19 tot en met 25 augustus wordt er in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+, 80+,  85+ en 90+ in verschillende onderdelen (DE, HE, DD, HD en GD) gestreden om de nationale titels. Tijdens dit evenement komen de beste spelers in hun leeftijdscategorie in actie.

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2024 Tennisvereniging Loosdrecht