Home > Park & clubhuis > Bar- en groendienst

Bardienst en Groendienst

De bar van onze vereniging is afhankelijk van de inzet van leden. Zo hebben we afgesproken dat ieder lid twee keer per jaar een bardienst draait.

Vanaf dit seizoen introduceren we de groendienst. De Groenploeg moet veel doen om ons park netjes te houden en kan goed hulp gebruiken. Daarom kun je in plaats van een bardienst ook kiezen voor een groendienst. Een groendienst is op dinsdag van 9.30u tot 12. Uiteraard wordt voor koffie gezorgd.

Deze bar- en groendiensten kunnen zelf ingepland worden via de website mijn.knltb.club. Hoe werkt dat?

 • ga met onderstaande blauwe button naar je account op mijn.knltb.club en log in. Heb je nog geen account? Vul dan je bondsnummer in op de login pagina, maar laat het vak 'wachtwoord' leeg. Druk vervolgens op 'wachtwoord vergeten' onderin het scherm. Je ontvangt dan vanuit de KNLTB een mail om een zelf te kiezen wachtwoord aan te maken. En daarna kun je inloggen. Dit geldt ook als je je wachtwoord bent vergeten.
 • na inlog kom je terecht in de kalender met de bar- en groendiensten waar je jezelf kunt inplannen
 • groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.
  blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven.
  wit = een dienst die ingevuld is.
 • klik op de dienst in het groen en plan jezelf in door op de knop “Inplannen” te klikken.
 • kom je er niet uit? Stuur dan een mail aan de coördinator van het rooster.
 • wil je je ingevulde bardienst wijzigen? Dat kan helaas niet via de KNLTB.club-site. Stuur je wijziging naar Eric Zwaap en hij past het aan.
 • let op! Om bardienst te kunnen draaien is een IVA certicaat verplicht (Verantwoord alcohol schenken). Dit heeft te maken met de vergunning van TV Loosdrecht voor de Drank en Horecawet. Het halen van dit certificaat is niet moeilijk en kost weinig tijd. Lees hier hoe je dit certificaat haalt.

Bar- of groendienst plannen

Zie je geen kans twee keer in het seizoen een bar- of groendienst in te vullen? Dan kun je deze afkopen. Dit doe je door EUR 50 over te maken naar TVL rekeningnummer NL 34 RABO 0310 6499 94.

Goed te weten over een bardienst

 • Als je bardienst hebt dan doe je dit meestal voor 2 uur. De blokken met dagen en tijden staan vermeld in het rooster.
 • Heb je in de ochtend bardienst, controleer dan of de tafels nog op de juiste (corona) afstand staan. Zet ze anders even goed. Neem altijd alle tafels af met de desinfectiespray. Dit geldt natuurlijk voor binnen en buiten.
 • Zet ook alvast de afwasmachine aan zodat het water kan opwarmen. Je doet de stop onderin de afwasmachine en hierbij doe je een klein kopje waspoeder. Het duurt ongeveer een half uur voordat de machine klaar is voor gebruik.
 • De koffiemachine dient 1x doorgespoeld te worden. Dit doe je dmv een maatbeker die achter het koffiezetapparaat staat, onder de machine te zetten in het midden. Je drukt op de middelste knop en houdt deze vast. Dan denk je dat hij klaar is maar dan houdt je de knop nog steeds ingedrukt tot hij helemaal stopt. Dan is de machine weer klaar voor een vers kopje koffie e.d.
 • De bar afnemen met natte doek en desinfectiespray en de spullen zoals notitieblokken en pennen bij de betaalautomaat in het hoekje weer op de plaats leggen.
 • Hierna de planten in het clubhuis graag water geven.
 • De voorraad aanvullen in de ijskasten met limonades, bier en wijn. Is er iets niet meer op voorraad, dan graag een briefje bij de betaalautomaat leggen zodat Herman dit kan bestellen.
 • In verband met de COVID-19 maatregelen moet iedere bezoeker aan de bar zich eenmalig registreren. De formulieren hiervoor liggen op de bar.

Zo kunnen we ons clubhuis netjes op orde houden. Veel succes met de bardiensten!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij;
Herman Machielse of Simone van Staveren

Wilt u lid worden?
Neem direct contact op
© 2021 Tennisvereniging Loosdrecht